ΖΩΔΙΑ

Ζώδια σήμερα 03/11/2020: Ξεκαθαρίσματα

πηγή: Unsplash

Αρχίζουν τα πράγματα να μπαίνουν στην θέση τους.

Κριός

Η επικοινωνία σήμερα είναι σημαντική και θέλει την προσοχή σας. Οι παρορμητισμοί θα πρέπει να μετριαστούν και να κάνετε κινήσεις καλά προγραμματισμένες.

Ταύρος

Οικονομικά θέματα ή ζητήματα αξιών θέλουν προσοχή σήμερα. Με ιδιαίτερη ευελιξία παραμείνετε συντονισμένη/ος με ότι είναι για εσάς σημαντικό.

Δίδυμοι

Η ημέρα είναι αντιφατική από πολλές πλευρές αλλά το σίγουρο είναι πως με κάποιον τρόπο αυτή την στιγμή μπορούν να αναγνωριστούν οι αξίες σας.

Καρκίνος

Ιδανική ημέρα να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και να το κανακέψετε. Δεν είναι ανάγκη να καταπιαστείτε με πράγματα τα οποία θέλουν πολύ ενέργεια από εσάς σήμερα. Παραμείνετε σε ότι πρέπει να γίνει και είναι απολύτως απαραίτητο.

Λέων

Δεν είναι κακή ημέρα για κοινωνικές επαφές αλλά σας λείπει είτε το κίνητρο είτε η ενέργεια για να κάνετε πράγματα σήμερα. Η κούραση ψυχική ή σωματική μπορεί να σας αποδυναμώσει.

Παρθένος

Εργασιακά θέματα λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή και ζητείται η προσοχή σας. Με ωριμότητα και ασφαλείς βήματα προχωρήσετε το πρόγραμμα σας. Ιδέες και σχέδια μπορούν να αρχίσουν να προχωρούν.

Ζυγός

Τα πολλά συναισθήματα δεν θα οδηγήσουν τα βήματα σας με ασφάλεια σήμερα. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε ότι έχει αντικειμενικές και ρεαλιστικές προσδοκίες, παρόλο που οι εμπνεύσεις θα είναι πολύ δυνατές.

Σκορπιός

Η ανταμοιβή θα έρθει με κάποιον τρόπο και θα ανεβάσει την διάθεση σας. Η αισιοδοξία και η πίστη σας είναι σημαντικές αξίες και μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Τοξότης

Οι σχέσεις, οι επαφές με φίλους και γενικότερα ότι αφορά εσάς με τους άλλους έρχονται στην επιφάνεια σήμερα. Η ομορφιά και η αφοσίωση είναι σημαντικές αξίες να τις εμπεριέχετε στις συναναστροφές σας.

Αιγόκερως

Εμπνεύσεις έρχονται σήμερα και σας βοηθούν σε καθημερινά πράγματα ή την εργασία σας. Κρατήστε τις και κυρίως προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε με κάποιον τρόπο ακόμη και στο άμεσο μέλλον.

Υδροχόος

Σήμερα μην δίνετε σημασία σε πράγματα τα οποία δεν έχουν πραγματικά σημασία γιατί θα χάσετε χρόνο και ενέργεια ενώ υπάρχει η εύνοια να περάσετε όμορφα. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό χωρίς να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες.

Ιχθύες

Το σπίτι και η προσωπική σας ζωή αυτή την στιγμή μπορεί να μπει σε έναν ρυθμό, ο οποίος θα είναι περισσότερο συμβατός με τις πραγματικές σας ανάγκες. Η αλλαγή θα φέρει τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε.

 

Διαβάστε επίσης:

Τα 3 ζώδια που φαίνονται έμπιστα αλλά δεν είναι

Τα 4 ζώδια που θεωρούν ότι οι κανόνες είναι για να σπάνε

Τα 4 ζώδια που είναι πιθανότερο να εθιστούν στην τεχνολογία

 

Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση