Όταν η κόρη μου, αναλαμβάνει να μου φτιάξει κάτι γρήγορο, συνήθως επιλέγει αυγά και τις περισσότερες φορές κάνει θαύματα. Έτσι και με αυτό το πιάτο. Δοκιμάστε το! Είναι απίθανο.
Δείτε αναλυτικά όλα τα υλικά που θα χρειαστείτε στο cookthepicture.com
Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε τηγάνι και μαγειρεύουμε το αυγό. Παράλληλα σε άλλο σκεύος, κατά προτίμηση αντικολλητικό, ζεσταίνουμε επίσης λίγο λάδι, βάζουμε την πίτα και από πάνω απλώνουμε την σάλτσα και το τυρί.
Περιμένουμε να μαλακώσει το τυρί και αποσύρουμε από τη φωτιά. Μεταφέρουμε το αυγό στην μέση περίπου της πίτας και κλείνουμε γύρω γύρω τις άκρες της, προς τα μέσα. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε εάν θέλουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.
Tip
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αραβική πίτα με τορτίγια.
Επιπλέον, μπορούμε να βάλουμε στην πίτα λίγη τριμμένη φέτα ή ανθότυρο.
Καλή απόλαυση!
Διαβάστε επίσης:
Ριζότο με σουπιές από την Αντωνία Κατή
Συνταγή για πίτα Μπλανό ή αλλιώς Μπαμπανέτσα από την Αντωνία Κατή
Aπολαυστικά ζυμαρικά με σάλτσα τόνου από την Αντωνία Κατή
Ακολουθήστε το Portraits στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση